Over ons

Ontstaan van het bedrijf

Ons bedrijf is ontstaan uit passie voor motoren en techniek, dateert uit 1993 en begonnen aan de Molenstraat in Fijnaart in een winkelpand waar vroeger een kapperszaak/tabakszaak was gevestigd met een ruimte als showroom waar we ongeveer 15 motoren in kwijt konden, ik zelf werkte toen nog als monteur bij een universeel autobedrijf in Fijnaart, maar was al snel vele avonden aan het sleutelen aan de motoren.

In 2004 zijn we verhuisd naar de huidige locatie aan de Patrijsstraat 2a in Fijnaart.

 

Huidige locatie

Nu beschikken we onder andere over een showroom waar ongeveer 80 tot 90 motoren in kunnen. Daar achter een volledig ingerichte werkplaats waar het onderhoud en reparaties uitgevoerd worden.
Tevens hebben we een verdieping waar we winterstalling doen.

Onderhoud

Onderhoud en reparaties, misschien niet de leukste kant van het motorrijden, behoren absoluut tot de belangrijkste aspecten om veilig en verantwoord met je motor op weg te gaan.
U weet: Onderhoud is behoud. Dit houdt in dat regelmatig onderhoud aan je motor een investering is voor de toekomst. Je houdt je motor immers in topconditie, om zo te garanderen dat je op alle fronten veel plezier van je motor hebt en houdt!

 

Moderne Elektronica

Ook voor problemen met de moderne elektronica kunt u bij ons terecht, wij werken met diagnose apparatuur van Texa Electronics waardoor we storingen en parameters kunnen uitlezen, ook nieuwe code sleutels kunnen we inlezen.
Met deze apparatuur kunnen we communiceren met de elektronica van onder andere:
Aprilia – Bmw – Ducati – Harley Davidson – Honda – Kawasaki – Suzuki – en Yamaha.

 

Banden Specialist

Banden zijn uiteraard erg belangrijk wij zijn dealer van alle bekende merken en speciaal pro dealer van Dunlop. Kijk op www.dunlop.eu voor meer informatie.

U krijgt bij ons altijd korting op alle merken radiaal-banden, bel ons voor de prijs (0168463883).